Fotoshoot vrijgezellendag

geplaatst in: Blog | 1

Een paar maanden geleden kreeg ik de vraag of ik foto’s wilde maken tijdens een vrijgezellendag. Het ging om een groep van ongeveer 20 man en of ik een mooie foto van hen kon maken.

Een mooie foto…. op een vrijgezellendag…. met 20 mannen……, oké… die uitdaging ga ik graag aan.

Ik appte terug dat het fototechnisch wel ging lukken, maar dat “mooi” ook een beetje van henzelf af ging hangen. Als snel kreeg ik een berichtje terug: “Van dit soort reacties houden we wel, dus wat ons betreft krijg je de opdracht”.

De dag van de fotoshoot breekt aan. Met de camera, statief, keukentrapje (want je kan niet weten…) onderweg naar Enschede, locatie Grolsch Veste. Het is de bedoeling dat we buiten bij het stadion wat foto’s maken, want de bruidengom is groot supporter van FC Twente.

Niet veel later loop ik met 19 man door de spelerstunnel. Een grote verrassing voor iedereen: Er is toestemming gegeven om in het stadion te fotograferen! En zo sta ik plotseling met mijn camera midden op het veld in het stadion van FC Twente.

Anders dan mijn achternaam doet vermoeden heb ik helemaal niets met voetbal. Toch is het indrukwekkend en bijzonder om met zo weinig mensen in een verder leeg voetbalstadion te zijn. En als ik, als niet voetbalfan, al onder de indruk ben, hoe moet het dan voor deze mannen zijn? Mannen voor wie voetbal en vooral FC Twente een “way of life” is. Al sinds hun jeugd bezoeken ze de wedstrijden, zijn trouwe supporter van hun club en hebben het twentse ros op hun borstkas getatoeëerd. En nu mogen ze zomaar het veld op. Ik zie iedereen genieten. Het is voor allemaal een heel speciaal moment en ik mag dat moment vastleggen met mijn camera.

De foto’s zijn een geweldige herinnering aan deze dag. Jeff, van harte gefeliciteerd met je huwelijk en Pascal dank voor de vraag.

 

vrijgezellendag (Small) vrijgezellendag 1 (Small)  vrijgezellendag4 (Small) vrijgezellendag5 (Small)

 

vrijgezellendag3 (Small)

Een Antwoord

  1. marco broekate

    beste hiddinkfotografie,

    hierbij wil ik jou ook bedanken voor de prachtige foto’s die je hebt geschoten het waren er echt veel, en niets was voor je te moeilijk eerder voor ons om de juiste positie in te nemen maar met jou kennis en vakmanschap kwam dit ook allemaal goed.

    nogmaals bedankt 👍
    marco

Laat een reactie achter