workshop fotografie op 16 september

geplaatst in: Blog | 0

5

 

Wil je meer creativiteit uit je camera halen en met plezier mooie foto’s maken? Dan is de workshop digitale fotografie op 16 september 2017 van 13:30 tot 16:30 uur iets voor jou.

Fotograferen begint met het kennen van je camera, dus we starten met de techniek. Begrippen als sluitertijd, diafragma en scherptediepte komen uitgebreid aan de orde.

Na de techniek is het tijd om te oefenen. Je gaat ervaren dat fotograferen veel meer is dan techniek. Het gaat om kijken en uiteindelijk om zien:

– zien hoe jouw standpunt de foto verandert;
– zien hoe lichtval werkt;
– zien hoe de camera een verlengstuk wordt van jouw ogen.

In deze workshop ga jij ervaren hoe je met aandacht kunt fotograferen. Het gaat er niet om waar je naar KIJKT, maar wat jij ZIET! De juiste instelling van je camera draagt daar aan bij. Dus haal je apparaat van de automaat en ga mee op ontdekkingstocht!

De workshop wordt gegeven door Erna Hiddink bij Museumboerderij de Lebbenbrugge net buiten Borculo. Een geweldig fotogenieke plek waar we die middag alle gelegenheid krijgen om rondom het pand te fotograferen.

De kosten voor deze workshop bedragen €39,50 per persoon. Dat is inclusief koffie en thee met wat lekkers. Het maximum aantal deelnemers is 12 personen. Met deze workshop gaan we naar buiten dus zorg voor passende kleding. Een camera waar de sluitertijd en het diafragma handmatig zijn in te stellen is een voorwaarde.

Interesse? Je kunt je aanmelden bij Erna Hiddink via info@hiddinkfotografie.nl.

 

Laat een reactie achter